Лого дизайн Студио Дриймтайм

Лого дизайн и корпоративна идентичност

Логото е вашият отличителен знак, символът, по който вашите потенциални клиенти и партньори ще ви разпознаят и запомнят. Вашият лого дизайн отразява стила и търговската марка, създава първото впечатление за вашия бизнес и ви отличава от останалите на пазара.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Дизайн на опаковки

Опаковката е първото нещо, което прави впечатление на клиента преди той да се запознае с вашия продукт. Тя трябва да е красива и атрактивна, като същевременно изпълнява своята практическа функция да съдържа цялата необходима информация за продукта и да го съхранява по най-добрия начин.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Дизайн на етикет за сайдер - Креа Графикс

Дизайн на етикети

Етикетите, подобно на опаковките, трябва да са проектирани така, че да грабнат вниманието на потребителя, да го накарат да избере вашия продукт измежду останалите. Те са предназначени най-често за продукти като вина и безалкохолни напитки, буркани за различни видове храни или хранителни добавки.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Дизайн на рекламни материали

Рекламните материали са неизменна част от цялостното представяне на повечето фирми. Заедно с логото и фирмената идентичност, те създават вашият имидж в очите на клиентите и партньорите, като едновременно с това имат за цел да носят информация и да бъдат полезни.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Уеб дизайн

Ние създаваме красиви, интуитивни и модерно функциониращи уеб сайтове, базирани на най-популярната open-source платформа WordPress. Сайтовете, които правим са адаптирани за различни устройства (десктоп компютри, таблети и смартфони) и се приемат и индексират изключително добре от търсачката Google.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

3D визуализации на продукти

Ако сте в началото на разработването на продукт и искате да видите как би изглеждал той, ние можем да „вдъхнем живот“ на вашата идея като направим нейна 3D фотореалистична визуализация.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Продуктова фотография

Продуктовата фотография е необходим етап от изработката на добре направените рекламни материали. Фирмената брошура, каталог, сайт или електронен магазин ще представят вашия бизнес най-добре, когато в тях присъстват снимки на реалния продукт, който предлагате.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ