Уеб дизайн

Разгледайте някои от уеб сайтовете, разработени от нас

Дизайн на уеб сайт

Ние създаваме красиви, интуитивни и модерно функциониращи уеб сайтове, базирани на най-популярната open-source платформа WordPress. Сайтовете, които правим са адаптирани за различни устройства (десктоп компютри, таблети и смартфони) и се приемат и индексират изключително добре от търсачката Google. За нас е важно да направим дизайн на уеб сайта ви, така че да той да бъде лесен за ориентиране и същевременно да притежава приятна и модерна визия. За да постигнем този резултат е изключително важно сайтът на има добре структурирано и уникално текстово съдържание, както и хубави, качествени фотографии.
Освен уеб сайтове, можем да ви предложим изработване на уеб банери, създаване и управление на фейбук кампании, имейл маркетинг.

Как протича поръчката за изработка на уеб сайт?

1. За да поръчате дизайн на уеб сайт трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@kreagraphics.eu
2. Ние ще се свържем с вас и ще уточним всички необходими детайли – например брой страници, езикови версии, необходими функционалности и т.н. и ще ви изпратим ценово предложение.
3. В срок до 10 дни ще ви изпратим концепция за дизайн на 2 или 3 различни страници от сайта, съгласно вашите изисквания.
4. Ще направим корекции, ако са нужни, и след като имаме одобрена визия, ще разработим дизайна на сайта онлайн.