ЛОГО ДИЗАЙН И КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ

Разгледайте част от проектите за дизайн на лого, направени от нас

Логото е отличителният знак, символът, по който вашите потенциални клиенти и партньори ще ви разпознаят и запомнят. Лого дизайнът отразява стила и търговската марка, създава първото впечатление за вашия бизнес и ви отличава от останалите на пазара. Добрият лого дизайн вдъхва доверие у клиента, говори за качество на услугата или продукта, които предлагате. Ето защо към него трябва да се подходи с много внимание и професионализъм. Някои от основните изисквания при изработка на лого дизайн са: да е лесен за разчитане и запомняне, да изглежда добре в черно-бял вариант, да може да се отпечатва върху различни по вид и размер печатни и рекламни материали като флаери, брошури, визитки, папки, химикалки, чаши, плакати и т.н. Друго задължително изискване към всеки лого дизайн е да бъде подходящ за онлайн приложение – уеб сайтове, банери, онлайн магазини.

Лого дизайнът може да се състои от графика или шрифт, или от комбинация между двете. За да отговаря на изискванията за лого дизайн, описани по-горе, графиката трябва да бъде стилизирана и изчистена, същевременно силна и запомняща се като въздействие. Възможно е графичната част на лого дизайна да се състои от изображение тип илюстрация, включително цветна. Този вид лога са въздействащи и атрактивни, но са по-скъпи за изработка и ограничени като приложение върху рекламни материали. Не на последно място, трябва да се има предвид, че такъв тип лого дизайн не би подхождал на по-консервативни бизнеси. Важна част от създаването на лого дизайн са избора на цветове и графични елементи, съобразени със сферата на дейност на клиента, неговия стил и предпочитания, както и целевата аудитория.

Дизайн на корпоративна идентичност

Корпоративният лого дизайн може да се използва самостоятелно или да представлява основния елемент в дизайна на цялостна фирмена идентичност, която включва още: визитни картички, фирмени бланки, пликове за писма, папки, брандиране на различни рекламни материали като тефтери, химикалки, хартиени торбички и други.

Ние, в Креа Графикс имаме богат опит в създаването на лого дизайн за различни бизнеси и организации. Портфолиото ни включва изработка на лого дизайн и корпоративна идентичност за фирми от фармацевтичната и хранителната индустрия, търговия, консултантски и финансови услуги, спорт, забавления и др. За да получите цена за изработка на лого дизайн, моля, попълнете формата за контакт.

Как протича поръчката на лого дизайн и фирмена идентичност?

1. За да поръчате лого дизайн трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@kreagraphics.eu
2. Ние ще се свържем с вас, за да обсъдим всички необходими подробности – предназначение на логото, предпочитания за стил, цветове, графика и/или текст и т.н., и ще ви изпратим оферта с цена за лого дизайн.
3. В срок от 7-10 дни ще ви изпратим различни идейни концепции за лого дизайн.
4. Ще обсъдим проектите и ще разработим един от тях по ваш избор, за да получим желаното от вас стилно и професионално лого.