За нас

За нас

Креа Графикс е студио за дизайн и реклама. Ние правим графичен и лого дизайн, дизайн на опаковки и етикети, рекламни материали – брошури, каталози и др., уеб сайтове и 3D визуализации. Предлагаме на нашите клиенти ефективни решения, независимо дали са малки стартиращи бизнеси или големи компании. Вярваме, че най-добрите резултати се постигат заедно, затова винаги работим в близко сътрудничество с нашите клиенти.

 

Мирослав Стефанов е съосновател на Креа Графикс и графичен дизайнер с над  15 години опит в сферата на дизайна и рекламата. Той е завършил „Графичен дизайн“ и „Класическа анимация“ и има дългогодишен опит като in-house дизайнер и freelancer. В портфолиото му са многобройни проекти, включващи цялостен дизайн – лого, опаковка, рекламни материали на нови продукти, успешно наложени на българския и международни пазари. Освен с графичен дизайн, Мирослав се занимава с 3D визуализации и обработка и монтаж на видео клипове.

 

Катина Стефанова е завършила „Графичен и уеб дизайн” и има повече от 13 години опит в областта на маркетинга и рекламата. Работи по проекти, включващи графичен дизайн, уеб дизайн, уеб съдържание, дигитален маркетинг и социални мрежи.