Дизайн на рекламни материали

Тук можете да видите част от проектите ни за дизайн на брошури, листовки, каталози и други рекламни материали

Дизайн на рекламни материали

Рекламните материали са неизменна част от цялостното представяне на повечето фирми. Заедно с логото и фирмената идентичност, те създават вашият имидж в очите на клиентите и партньорите, като едновременно с това имат за цел да носят информация и да бъдат полезни. Дизайнът на рекламни материали включва дизайн на брошури, дизайн на каталози, флаери, плакати, менюта, различни видове рекламни сувенири и други. В зависимост от предназначението си и бюджета, с който разполагате рекламните материали могат да бъдат по-малки (като листовки, флаери, дипляни) и по-евтини за отпечатване, или по-големи – каталози, брошури и др. и съответно по-скъпи. За всички тях е важно да имат добре структурирано текстово съдържание и качествени фотографии. При дизайна на по-представителните рекламни материали могат да се предвидят различни елементи, които да направят визията по-оригинална като частичен лак, релеф, текстурирана хартия и други.

Как протича поръчката на дизайн на рекламни материали?

1. За да поръчате дизайн на рекламни материали трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@kreagraphics.eu
2. Ние ще се свържем с вас и ще уточним всички необходими детайли.
3. В срок от 7-10 дни ще ви изпратим концепция за дизайн на рекламния материал, съгласно вашите изисквания.
4. Ще направим корекции, ако са нужни и ще ви изпратим готовите файлове за печат или, ако желаете, ще се ангажираме са организираме печата вместо вас.