Дизайн на опаковка

Разгледайте някои от проектите за дизайн на опаковки, реализирани за наши клиенти

Дизайн на опаковкa

Дизайнът на опаковката е първото нещо, което прави впечатление на клиента преди да се запознае с продукта. Тя трябва да е красива и атрактивна, като същевременно изпълнява своята практическа функция да съдържа цялата необходима информация за продукта и да го съхранява по най-добрия начин. Добрият дизайн на опаковка трябва да е направен така, че да акцентира на предимствата на вашия продукт, да бъде разпознаваем и да бъде съобразен с таргет аудиторията, за която е предназначен. Освен чисто визуалната концепция, процесът на дизайн на опаковки включва избора на материал за тяхното производство – вид хартия или PVC, текстура на хартията и т.н., по-специални ефекти като частични и релефни лакове, печат със златно или сребърно фолио, добавяне на нестандартни прорези и т.н. Не на последно място, когато правим дизайн на опаковки, ние се съобразяваме с бюджета, ценовата категория на продукта и вида на неговите потребители. Дали правим дизайн на опаковки за хранителни добавки, опаковки за напитки или хранителни продукти, опаковки за козметика, промишлени стоки и т.н., крайният резултат е уникални, стилни и разпознаваеми опаковки, които продават вашия продукт още по-добре.

Как протича поръчката на дизайн на опаковка?

1. За да поръчате дизайн на фирмено лого трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@kreagraphics.eu
2. Ние ще се свържем с вас и ще уточним всички необходими детайли – размери, вид на опаковката, конкурентни продукти, специални изисквания и т.н., а вие трябва да ни изпратите текстовото съдържание на опаковката.
3. В срок от 7-10 дни ще ви изпратим две различни концепции за дизайн на опаковката. Ако желаете можем да направим предварителни 3D визуализации на опаковката, за да придобиете реална представа как ще изглежда тя.
4. Ще обсъдим проектите и ще направим корекции по избрания от вас вариант. Ще получите готовите файлове за печат или, ако желаете, ще се ангажираме да организираме печата вместо вас.