Дизайн на етикети

Разгледайте част от проектите за дизайн на етикети, създадени за нашите клиенти

Дизайн на етикети

Етикетите, подобно на опаковките, трябва да са проектирани така, че да грабнат вниманието на потребителя, да го накарат да избере вашия продукт измежду останалите. Те са предназначени най-често за продукти като вина и безалкохолни напитки, буркани за различни видове храни или хранителни добавки. Освен с графичната си концепция, дизайнът на етикети може да впечатли с разнообразни форми, с прозрачни фонове и различна текстура на материала, от който са изработени. Всички допълнителни ефекти като лакови покрития, релефни лакове, печат със златно или сребърно фолио могат да се приложат много успешно в дизайна на етикета и да допринесат за луксозната визия на продукта. В зависимост от предназначението си етикетите могат да се проектират самостоятелно – например дизайн на етикети за вино, етикети за безалкохолни напитки, или като част от цялостна концепция – дизайн на опаковка с етикет – в случаите, когато става дума за етикети за лекарства, етикети за хранителни добавки и други.

Как протича поръчката за дизайн на етикет?

1. За да поръчате дизайн на етикет трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@kreagraphics.eu
2. Ние ще се свържем с вас и ще уточним всички необходими детайли – предназначение на продукта, конкурентни продукти, специални изисквания и т.н., а вие трябва да ни изпратите текстовото съдържание за етикета.
3. В срок от 7-10 дни ще ви изпратим две различни концепции за дизайн на етикета. Ако желаете можем да направим предварителни 3D визуализации на продукта с новия етикет, за да придобиете реална представа как ще изглежда.
4. Ще обсъдим проектите и ще направим корекции по избрания от вас вариант. Ще получите готовите файлове за печат или, ако желаете, ще се ангажираме да организираме печата вместо вас.